Eduki digitalen kudeatzailea

Deskribapena

Arloa: Komunikazioa / Diseinua / Hedabideak / Kazetaritza

Eskaintzaren deskribapena:

Deskribapena

 

Basque Culinary Centerrek edukien marketineko teknikari bat sartu behar du prestakuntzaren arloan (unibertsitate-gradua, masterrak eta ikastaroak).

Pertsona arduratuko da prestakuntza-programen eskaintza merkaturatzera bideratutako eduki digitalak eta beste marketin-material batzuk definitzeaz, ekoizteaz eta eguneratzeaz, bai eta ikaskuntzak eta hobekuntza-ekintzak lortzeko edukiekin lotutako adierazleak aztertzeaz ere.

 

Baldintzak

Lanpostuaren zereginak:


• Material eta euskarri desberdinetarako produktuen balio-proposamena idaztea, eta markaren identitatea, tonua eta estiloa ziurtatzea.
• Web edukiak: Webguneko ikus-entzunezko edukiak idaztea eta eguneratzea.
• Email marketineko kanpainak sortzea: emailing-en eraginaren diseinua, idazketa, bidalketa eta jarraipena.
• Marketin-prozesuen mezu elektronikoak eta beste komunikazio batzuk idaztea
• Publizitate-kanpaina digitaletarako kopiak idaztea eta bannerrak sortzea
• Dosierrak eta produktuen katalogoak egitea.
• Komunikazio-taldearekin hitz egitea, edukiak sortzeko beharrezkoak diren materialak definitzeko.
• Itzulpenak kudeatzea.
• Datuen analisia: KPIak definitzea, datuak ateratzea eta emaitzak aztertzea, ikaskuntzak eta hobekuntza-ekintzak lortzeko.

 

Betekizunak

 

  • Unibertsitate Gradua: Publizitatea eta Harreman Publikoak, Ikus-entzunezko Komunikazioa eta antzekoak. Komunikazioan eta/edo marketinean masterra duten enpresen administrazioko gradua.
  • Ingelesez eta euskaraz hitz egiteko eta idazteko gaitasuna (B2).
  • Web edukien kudeatzaileen ezagutzak
  • SEOri eta edukien marketinari buruzko ezagutzak
  • Mailing-ak diseinatzeko eta bidaltzeko tresnen ezagutza aurreratuak
  • Irudiak editatzeko tresnak ezagutzea.
  • Gutxienez 3 urteko esperientzia antzeko eginkizunetan.

Lortu nahi diren gaitasunak:

  • Sormena eta komunikazio-trebetasunak, ahozkoak zein idatzizkoak
  • Emaitzetarako eta negoziorako orientazioa.
  • Proaktibitatea eta ebazteko gaitasuna, etengabeko hobekuntzaren ikuspegiarekin, hobekuntzak proposatzeko eta gauzatzeko.
  • Antolatua, zereginak lehenesteko gaitasunarekin.
  • Gastronomia- eta hezkuntza-sektorearekiko interesa
  • Gaitasun analitikoa: Aginte-koadroak eraiki eta administratu, KPIak aztertu.


ZER ESKAINTZEN DIZUGU:

  • Profesional-talde dinamiko eta konprometitu batean mugarik gabe sartzea.
  • Bere esparruan erreferentziazko zentro batean lan egitea.
  • Lanpostuarekin eta emandako esperientziarekin bat datorren ordainsaria.
  • Ordutegi malgua, telelana egiteko aukerarekin.

 

 

Laburpena

Lekua: Donostia Gipuzkoa

Enpresa: Lansarean

Soldata:

Hautaketa prozesuaren jarraibideak

Izena emateko sartu hemen.