ELIKAGAIEN KALITATE ETA SEGURTASUNEKO TEKNIKARIA. Erref.: 2024037

Deskribapena

Arloa: Ingeniariak / Teknikariak / Lizentziatuak

Eskaintzaren deskribapena:

Zestoan kokatutako enpresak elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikari bat behar du. Horretarako, beharrezkoa da elikagaien segurtasunari buruzko arauekin lotutako prestakuntza izatea, eta industrian eta/edo elikagai-laborategietan esperientzia izatea. Pertsona proaktiboa eta iraunkorra. Ingeleseko ezagutza aurreratuak. Eskualdean eta norberaren ibilgailuan bizitzea baloratuko da.

Betebeharrak:

Instalazioko kalitate-arduradunaren mende egongo da zuzenean, eta eginkizun nagusi hauek izango ditu:

- AKPKA sistema diseinatu, garatu, kudeatu, gainbegiratu eta jarraitzea, eta araua betetzea. AKPKAetan oinarritutako elikadura-segurtasuneko sistemak eta IFS arauetan oinarritutako elikagaien kalitatea eta segurtasuna kudeatzeko sistemak garatzea eta ezartzea.
- PCak eta PCCak betetzen diren kontrolatzea.
- Dokumentu-sistema eguneratuta edukitzea.
- Langileei elikadura-segurtasunari, higieneari eta BPri buruzko prestakuntza ematea.
- Instalazioaren desadostasunak kudeatzea eta gainbegiratzea
- Ekintza zuzentzaileen jarraipena eta ezarpena eta egiaztapena, erreklamazioei eta itzulketei dagokienez.
- Kanpo-auditoretzetan eta kalitate-ziurtagirietan parte hartzea.
- Hornitzaileak hartzeko eta homologatzeko kontrola.
- Produktu amaituaren trazabilitatea kudeatzea.
- Laborategiarekin koordinatzea laginak hartzeko, analisi-planaren arabera.
- Fitxa teknikoak eta etiketak kudeatzea.
- Higiene- eta garbiketa-programak gainbegiratzea (langileak, instalazioak).

 

 

Baldintzak

Elikagaien segurtasunari buruzko arauekin lotutako prestakuntza izatea

Ingelesa

Industrian eta/edo elikagai-laborategietan esperientzia izatea

 

Laburpena

Lekua: Zestoa Gipuzkoa

Enpresa: UROLANPREST - IRAURGI BERRITZEN GARAPEN AGENTZIA

Lan mota: Jardunaldi osoa

Soldata: Zehaztu gabe

Hautaketa prozesuaren jarraibideak

Bidali CVa info@urolanprest.eus helbide elektronikora, goian agertzen den erreferentzia zenbakia jarrita.