Arloa: Ostalaritza / Turismoa
Eskaintzaren deskribapena:
Jangelako buruorde gisa arituko den pertsona baten bila gabiltza gure lan-taldera batzeko.
Casa Cámara jatetxea, Pasai Donibaneko portuan dago. 1884an sortu zen, belaunaldiz belaunaldi igaro da, eta gaur egun bere esentzia klasikoari eusten dio. Sukaldaritza euskal errezeta-liburu tradizionalean oinarritzen da, itsasoko jakiekin, zerbitzu arina eta protokoloarekin.
Lidergorako, talde-lanerako, beharrak eta arazoak atzemateko, erabakiak hartzeko eta ekimena izateko gaitasuna duen pertsona behar dugu. Jatetxeko jangelako erantzukizunak zuzendu eta betetzea.
Jangelako burua ez dagoenean, zerbitzua eta taldea planifikatu, zuzendu eta kudeatzeaz arduratzen da.
Eginkizun nagusiak:
. Jangelako buruari laguntzea bere eginkizunetan.
. Bezero-arreta.
. Fakturazioa.
. Eskaerak.
Helburuak:
. Sukaldeko burua ez dagoenean, jangela eta bere taldea kudeatzeko baldintzak betetzea.
. Jatetxearen irudia indartu eta sustatzen laguntzea.
. Hobetzeko proiektuak eta proposamenak egitea.
Ezinbesteko baldintzak:
. Hizkuntzak: gaztelania (nibela C1) eta ingelesa (nibela B1).
. Sektorea, sukaldea eta egongela ezagutzea.
. Ostalaritzarako grina eta jatetxe honetan parte hartzeko gogoa.
. Adeitasuna: bezeroekin, hornitzaileekin eta lantaldearekin heztea.
. Erantzukizuna.
Aintzat hartutako baldintzak:
. Hizkuntzak: euskara eta frantsesa.
. Gidabaimena eta ibilgailua.
Lan baldintzak:
. Lanaldi osoko kontratu mugagabea.
. 9 hilabete (urria-ekaina): bazkari zerbitzua asteartetik igandera, eta afari zerbitzua ostirala eta larunbatean.
. 3 hilabete (uztaila-iraila): bazkari eta afari zerbitzua asteartetik larunbatera, eta bazkari zerbitzua igandean.
. 45 opor-egun urtean.
. Soldata gordina urteko: 26.000,00€ - 30.000,00€
Lekua: Pasaia Gipuzkoa
Enpresa: Casa Cámara
Lan mota:
Presentziala
Soldata:
25.000-30.000
Kontsultatu gainerako baldintzak lan eskaintzari erantzunda.
Kontaktua:
+34 628660100
Kontsultatu gainerako baldintzak lan eskaintzari erantzunda.
Kontaktua:
+34 628660100